Miten selvitä lemmikin kuolemasta?

Kun lemmikkiä ei enää ole...

Tällä verkkokurssilla on lupa surra lemmikkiä

Lemmikistä luopuminen on kova paikka. Yhteisiä vuosia, yhteisiä hetkiä saattoi ehtiä kertyä teille paljon. Eläinystävä on ehkä ollut se, joka on ollut sinulle läsnä, kuunnellut ja ymmärtänyt, kun kukaan toinen ei ole siihen pystynyt. Kuitenkaan sen suruun käsittelyyn, kun lemmikkiä ei enää ole, voi olla vaikea löytää tukea ja ymmärrystä. Miten selvitä lemmikin kuolemasta?

Tällä kurssilla sinulla on lupa surra lemmikkiä ja siitä luopumista. Tällä kurssilla kukaan ei vähättele suruasi eikä kukaan kiellä sinua suremasta. Kukaan ei arvota tai vertaile sinun surusi suuruutta jonkun toisen menetykseen. Sinulla on lupa surra, kaivata, itkeä, mutta myös hymyillä ja nauraa hyville muistoille.

Kurssi toteutetaan etäyhteydellä Zoomin välityksellä. Halutessasi voit katsella videolta tehtävänannot jälkikäteen ja tehdä kurssiin liittyvät tehtävät myös omalla ajalla, itsenäisesti. Pääset livetapaamisissa keskustelemaan ja jakamaan tehtävien herättämiä ajatuksia muiden ryhmäläisten kanssa sen verran kuin sinusta itsestäsi hyvältä tuntuu. On myös lupa olla hiljaa.  Kurssin herättämiä muistoja ja ajatuksia pääset jakamaan kurssialustalla suljetussa keskusteluryhmässä, johon on pääsy vain kurssin osallistujille.

Kaipaatko lievitystä lemmikistä luopumisen aiheuttamaan suruun?

Jätä yhteystietosi, niin saat ensimmäisten joukossa lisätietoa tulevasta kurssista.

Samalla pääset  huojentuneen mielen viikkokirjeen vastaanottajaksi. Kirjeen mukana saat mielen hyvinvointiin liittyviä vinkkejä ja pienen maksuttoman, mieltä huojentavan viikkotehtävän.

PS. Kunnioitan yksityisyyttäsi. Tietosi ovat turvassa. Tietosuoja- ja reksiteriote

00000000